MİSYON & VİZYON

VİZYONUMUZ

Chef Kitchen olarak toplu yemek sektöründe ‘’kaliteyi var olma ilkemiz’’ olarak benimseyen bir kaliteli hizmet anlayışı ile ulusal ve uluslarası alanda yer alan bir toplu yemek firması olmaktır.


MİSYONUMUZ

Standartlara ve gıda mevzuatına uygun kusursuz yemek üretmek.
Hizmeti tutarlı, müşterilerinin güvenini kazanacak biçimde ve zamanında sunarak müşteri memnuniyetini artırmak.
Takım ruhuna sahip, eğitimli ve güler yüzlü personeli ile gelişimini sürekli sağlamak.
Ürün ve hizmet kalitesi ile sektörde aranan kuruluş olmak ve saygınlığın sürekliliğini sağlamak.
İnsana ve çevreye duyarlı bir firma olmak.
Tecrübesini gelişen teknoloji ile birleştirerek hizmet vermek.
% 100 Müşteri Memnuniyeti hedefine ulaşmak.